Hvem er jeg?

Jeg er en jente på 17 år. Jeg bor nå som hybelboer, helt alene, 4 timer borte fra mamma og pappa. En av de dummeste avgjørelsene jeg har tatt.
Du ser meg ikke uten at jeg smiler, jeg smiler alltid når jeg er blandt folk. Jeg liker å skate. Favoritt serien min er Dexter, det er forsåvidt det eneste jeg ser på. Favoritt filmen min er den siste batmanfilmen, og jeg hører mye på indie musikk. Jeg har mange venner, mest guttevenner som kanskje ikke kom som ett sjokk. Jeg er veldig guttejente, noe jeg alltid har vert. Jeg kler meg i "skateklær" oversized skjorter, intilsittende jeans, converse og en beanie eller snapback. Og bare for å få det oppklart; jeg er ikke noe lesbe, 100% hetro tiltross for mine interesser. Min største drøm er å reise verden rundt. Bare oppleve alle mulige land, kulturer og mennesker. Jeg er også veldig innstilt på å jobbe som frivellig i Afrika, bo i Australia en stund og bare surfe og flytte til USA.

Så over til min andre side.

Jeg har slitt med depresjoner så lenge jeg kan huske. Det tok noen år før mamma merket det, men det gjorde ikke ting bedre. Jeg har gått til så mange forskjellige psykologer at jeg ikke vet antall. Alle har sluttet, selvfølgelig rett etter at jeg har begynt å stole på de. De skal ha videre utdanning, noe jeg forstår, men likevell sitter jeg alltid igjen med følelsen av at de "gir meg opp" for jeg er for håpløs. Jeg vet, idiotisk ikke sant? Ja. Jeg er håpløs, så håpløs at du ikke kan tenke deg. Du tenker kanskje at "uff, enda en som skal dele problemene sine for å få oppmerksomhet", men det er ikke derfor jeg har laget denne bloggen. Denne bloggen laget jeg for å få ut tankene mine. Denne bloggen holder jeg anonym, fordi jeg ikke vil ha noe meldinger fra kjendte og bekjendte om hvor synn det er i meg, at de aldri hadde trodd dette om meg. Det var litt basic om meg, jeg kommer til å fortelle mer om depresjonen etterhvert. her er noen bilder som kanskje forklarer litt:Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits